Het Algemeen Medisch Laboratorium (A.M.L.) is een laboratorium voor klinische biologie die zich naast de klassieke routine analyses ook focust op specifieke domeinen als moleculaire, toxicologische, arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses.

Door onze jarenlange wetenschappelijke interesse in al deze domeinen delen we dan ook graag onze verworven kennis met onze opdrachtgevers. Kennis en dienstverlening vormen het hart van onze organisatie. De missie van het A.M.L. kunnen we samenvatten in een paar woorden, nl. “Quality is a Science, Service an Art”.

Om deze missie waar te maken heeft A.M.L. een dynamische visie ontwikkeld. Als medisch laboratorium zijn we een partner van onze opdrachtgevers en worden we erkend als een innovatieve, kwaliteitsgerichte organisatie met ene uitstekende wetenschappelijke reputatie en geschoolde, enthousiaste medewerkers.

Onze ambities impliceren dat de kernwaarden die we delen, kwaliteitsstreven, resultaatgericht samenwerken, loyauteit, integriteit, verantwoordelijkheids- en realiteitszin zijn.

De kernwaarden weerspiegelen de wijze waarop we onze missie willen waarmaken.

Publicatiedatum:
September 21, 2021 (11:38)