Clinical Trials
Laatst aangepast 04/19/2019
■ Verantwoordelijke: Jef Jonckheere
■ Moleculair Bioloog: Davy Vanden Broeck
■ Project Managers: Lies De Baere

Jef Jonckheere, Directeur Business Developement and Clinical Trials, is het centrale aanspreekpunt voor alle inhoudelijke vragen over wetenschappelijk en klinisch onderzoek.

Davy Vanden Broeck, Moleculair Bioloog, geeft leiding aan de Project Managers.

De Project Managers zorgen voor de dagelijkse follow-up van de clinical trials, voor het opstellen van de studie-projectfiches en de studie-specifieke richtlijnen voor de betrokken laboratoriumafdelingen. Zij zijn verantwoordelijk voor de archivering van de studiestalen, studiedocumenten en gerelateerde documentatie zoals de ruwe data, rapporten enz… Daarnaast co÷rdineren zij de levering van de aanvraagformulieren en van het afnamemateriaal bij de opdrachtgevers. Zij verzorgen ook de rapportering van de resultaten aan de opdrachtgevers, sponsors en/of onderzoekers.

De klinisch studies kunnen uitgevoerd worden in alle disciplines van het medisch laboratorium: biochemie, hematologie, immunologie, microbiologie, pathologische anatomie, cytopathologie, moleculaire diagnostiek, HPLC, elementanalyse, GC, GC-MS en toxicologie en dit zowel op humane als op dierlijke (rest-)stalen.

Clinical Trials

Clinical Trials